Hos Jannica Hagfors skapar vi unika klädkollektioner där varje plagg berättar sin egen historia. Vi tror på att låta våra koncept och idéer sätta designen istället för att följa snabba trender. Vi utforskar gränslandet mellan konst, koncept och design för att skapa en unik upplevelse för bäraren. 

Hållbarhet är en central del av vår företagsverksamhet. Vi är stolta över att produktionen sker inom Sverige. Vi tror att det är viktigt att ha full kontroll över produktionsprocessen, inte bara för att säkerställa kvaliteten på våra produkter, utan också för att minimera vår påverkan på miljön. Genom att ha vår produktion inom landet, minskar vi transportbehoven och minimerar därmed utsläppen som annars skulle ha genererats från transporter. En annan viktig aspekt av vår hållbarhetsstrategi är att vi arbetar aktivt för att bevara och främja vårt lokala hantverk. På så sätt kan vi också bidra till att stärka den lokala ekonomin och främja lokal sysselsättning.

Vi erbjuder också produktion genom vår on demand-tjänst. Det innebär att vi inte behöver ha stora lager av kläder som riskerar att inte säljas. Istället skapar vi produkten när den beställs, vilket minskar behovet av lagerhållning och därmed minskar också risken för överproduktion.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra samarbetspartners, våra kollektioner eller vår butik. Vi ser fram emot att höra från dig!

©  Jannica Hagfors

Stora Torget 2, 17744 Järfälla

Org nr: 8605261687

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping