Köp och leveransvillkor

Villkor:
På Jannica Hagfors lägger vi stor vikt vid att erbjuda en hög nivå av kundservice och det inkluderar naturligtvis vår retur- och återbetalningspolicy. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar av oss och att du alltid ska ha en positiv upplevelse. Därför är det självklart för oss att följa Konsumentverkets riktlinjer för returer och återbetalningar. När du som kund handlar hos oss finns vi här för att hjälpa till om något skulle gå fel.
Nedan har vi samlat våra köpvillkor, följt av integritetspolicy. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har övriga frågor. 

Leveransvillkor 
Vanligtvis tar leveransen mellan 2-5 dagar efter att vi har postat försändelsen, om inget annat har angetts vid beställning. Alla beställningar skickas med Postnord och levereras till den adress du har angivit vid beställning. Leveranstiden beror på vilken tjänst du väljer i kassan. Vi erbjuder följande frakttjänster från Postnord:

  1. Varubrev – Leverans inom 1-3 vardagar efter att din beställning har skickats.
  2. Postnord MyPack Collect – Leverans inom 1-3 vardagar till närmaste ombud efter att din beställning har skickats.
  3. Postnord MyPack Home – Leverans inom 1-3 vardagar till din dörr efter att din beställning har skickats.

Fraktkostnaden är baserad på Postnords priser och vi tar inte ut någon extra avgift för hantering eller förpackning.
När din beställning har skickats får du ett spårningsnummer via e-post, som du kan använda för att följa din leverans på Postnords hemsida.

För beställningar som görs under helger och röda dagar hanteras dessa under nästkommande arbetsdag. Om du har några frågor eller problem med din leverans, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via info@jannicahagfors.com.

Vid beställning:
Vid beställning kommer vi att skicka en bekräftelse till dig via e-post. Om du inte hittar bekräftelsen i din inkorg, ber vi dig att se efter i din skräppost. Om du fortfarande inte hittar bekräftelsen eller om något har gått fel, vänligen kontakta oss omedelbart på info@jannicahagfors.com

Priser
Alla priser på vår webbplats visas i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och korrigera eventuella feltryck utan förvarning. Om du har lagt en beställning och priset ändras innan vi behandlar den, kommer vi att informera dig om det nya priset och be om ditt godkännande innan vi fortsätter med orden.
Observera att priserna inte inkluderar eventuella tullavgifter eller andra avgifter som kan tillkomma i samband med leveransen. Dessa kostnader ansvarar du själv för att betala.

Ångerrätt 
Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp och därför har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit dina varor. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din vara kan du enkelt använda retursedeln som medföljde i försändelsen för att returnera den. Vi ber dig att returnera varorna inom 14 dagar. Observera att du står för emballage och returfrakt. Observera att vid retur av skadade eller använda varor förbehåller vi oss rätten att dra av motsvarande värdeminskning från återbetalningsbeloppet. Notera också att ångerrätten inte gäller vid specialtillverkade produkter som har skräddarsytts efter dina önskemål. Vi hoppas verkligen att du är nöjd med ditt köp hos oss, men om du har några frågor är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig gärna.

Ej uthämtad vara
För samtliga beställningar som inte blir uthämtade förbehåller vi oss rätten att återbetala kostnaden för de beställda produkterna exklusive fraktkostnader och att fakturera dig för returfrakten.

Reklamation
Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp hos oss och om du någonsin upplever att en produkt är skadad, går sönder eller har produktionsfel, vill vi att du ska veta att vi finns här för att hjälpa dig. Enligt konsumentskyddslagstiftningen åtar vi oss att åtgärda problemet kostnadsfritt. Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga kundservicen och se till att du är helt nöjd med dina köp. Om du behöver reklamera en vara, kontakta oss för ett godkännande på info@jannicahagfors.com. Ange namn, adress, e-postadress, ordernummer samt beskrivning av felet. 

Om vi av någon anledning inte lyckas åtgärda felet på en produkt eller leverera en liknande vara återbetalar vi dig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakten vid godkända reklamationer och strävar alltid efter att ge dig en enkel och smidig reklamationsprocess. Vi förbehåller oss dock rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi följer riktlinjerna från Allmänna Reklamationsnämnden vid reklamationer för att säkerställa att du som kund får den bästa möjliga servicen.

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med de varor du har beställt. Innan vi packar varorna genomgår de en noggrann besiktning för att säkerställa att de uppfyller våra höga kvalitetskrav. Det är viktigt att notera att eftersom vi arbetar med naturmaterial kan det förekomma vissa små variationer mellan produkterna. Exempelvis kan våra printade plagg ha variationer där trycket placeras något annorlunda på olika platser i plaggen. Detta ingår i vår hållbarhetspolicy för att minska textilt avfall.

Ansvarsbegränsning
Vi vill informera om att vi inte kan ta ansvar för eventuella indirekta skador som kan uppstå till följd av användning av vår produkt, i enlighet med konsumentlagstiftningen. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter som är säkra att använda, men det är viktigt att notera att vissa omständigheter kan vara utanför vår kontroll. Om du har frågor eller funderingar angående produktens användning, tveka inte att kontakta oss så att vi kan ge dig råd och hjälpa till på bästa möjliga sätt.
Vi  tar inget ansvar för förseningar eller fel till följd av omständigheter utanför företagets kontroll (force majeure). Dessa omständigheter inkluderar arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör, så som nyanser i lädret och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation
Vi önskar uppmärksamma våra kunder på att eventuella tryckfel samt eventuell slutförsäljning av produkter kan förekomma. Vi vill även informera om att vissa produkter skapas på beställning när de är märkta “on demand” och kan därför finnas till försäljning i webbshoppen, men aktiveras först när du som kund trycker på köp-knappen. Vid köp av en sådan produkt kan en längre leveranstid förekomma. Vi förbehåller oss rätten att justera leveranstider och information på webbplatsen vid behov. Vänligen notera att detta inte påverkar dina rättigheter som kund enligt gällande konsumentlagstiftning. Vi gör vårt bästa för att säkerställa att våra kunder alltid får korrekt och tydlig information om våra produkter.

På grund av vårt arbete med naturmaterial kan små variationer förekomma mellan varorna. Vänligen notera att färgerna på produkterna kan skilja sig något från bilderna på grund av skillnader i bildskärmar, fotokvalitet och upplösning. Vi strävar alltid efter att presentera produkterna så korrekt som möjligt.

©  Jannica Hagfors

Stora Torget 2, 17744 Järfälla

Org nr: 8605261687

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping